Vejinovic keert na Haps-deal tijdelijk terug bij AZ

Reacties

Marko Vejinovic speelt komend seizoen op huurbasis voor AZ. Daarmee keert de middenvelder terug bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep.

Vejinovic keert na Haps-deal tijdelijk terug bij AZ

De rentree van Vejinovic in Alkmaar volgt onmiddellijk op de aankondiging van Feyenoord dat Ridgeciano Haps op permanente basis de omgekeerde weg bewandelt. Maandag meldde De Telegraaf reeds dat de huur van de 27-jarige controleur onderdeel is van de deal tussen Feyenoord en AZ.

'Marko is voor ons natuurlijk een goede bekende', reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubsite. 'Hij heeft goede seizoenen gekend bij Heracles en Vitesse, waardoor hij een transfer naar Feyenoord verdiende. Met zijn passing en inzichtelijk vermogen is Marko een mooie toevoeging voor onze selectie.'

Vejinovic moest het vorig seizoen in Rotterdam doen met een rol op het tweede plan. Hij kwam slechts tot twee optredens in de Eredivisie. De vooruitzichten voor de komende jaargang waren niet veel beter, waardoor een tijdelijk vertrek naar AZ uitkomst biedt.

De middenvelder vertrok in 2009 uit Alkmaar, nadat hij vanuit de jeugd doorstroomde naar het eerste elftal en onder Louis van Gaal drie competitiewedstrijden speelde, en keert acht jaar later weer terug.

Bekijk hier alle zomertransfers in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.