Veertien weken celstraf voor Birmingham-fan na slaan Grealish

Reacties

De aanhanger van Birmingham City die zondag Jack Grealish sloeg, gaat veertien weken de cel in. Ook heeft hij een stadionverbod voor tien jaar ontvangen.

Veertien weken celstraf voor Birmingham-fan na slaan Grealish

Al vroeg tijdens de Second City Derby tussen Birmingham City - Aston Villa ging het mis. De fan van de thuisclub stormde het veld op, rende op Grealish af en sloeg hem van achteren met een vuist in het gezicht. Het slachtoffer kon uiteindelijk gewoon verder spelen en nam de ultieme sportieve wraak door het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik had op het moment zelf helemaal niet in de gaten wat er gebeurde. Ik liep terug naar mijn plek en voelde ineens een dreun aan de zijkant van mijn gezicht', reageerde Grealish na de wedstrijd. 'Je hebt natuurlijk rivaliteit in het voetbal, maar voor dit soort dingen is geen plaats. Ik probeerde de draad maar gewoon op te pakken en ik denk dat dat aardig lukte.'

Meteen na de wedstrijd bood Birmingham City zijn excuses al aan en kondigde aan dat de dader de rest van zijn leven het St. Andrew's Stadium niet meer binnenkomt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.