Grealish geniet ondanks klap in gezicht: 'Dit is een droom die uitkomt'

Reacties

Jack Grealish beleefde zondag zonder meer één van de merkwaardigste dagen in zijn voetballeven. De middenvelder van Aston Villa kreeg in de derby tegen Birmingham City zonder enige aanleiding een klap in het gezicht uitgedeeld van een supporter. Later in de wedstrijd groeide Grealish uit tot matchwinner.

Grealish geniet ondanks klap in gezicht: 'Dit is een droom die uitkomt'

Na afloop gaf de Engelsman aan dat het incident met de onbekende man geen schaduw wierp over zijn dag. 'Ik had op het moment zelf helemaal niet in de gaten wat er gebeurde. Ik liep terug naar mijn plek en voelde ineens een dreun aan de zijkant van mijn gezicht', aldus Grealish bij Sky Sports.

De middenvelder beaamt dat dergelijke uitwassen niet thuishoren in de sport. 'Je hebt natuurlijk rivaliteit in het voetbal, maar voor dit soort dingen is geen plaats. Ik probeerde de draad maar gewoon op te pakken en ik denk dat dat aardig lukte', sprak de Villa-middenvelder, die na dik een uur de winnende goal maakte.

'Ja, dat was echt ongelooflijk, na wat er eerder gebeurde. Dit is echt de mooiste dag van mijn leven, om hier als aanvoerder van Aston Villa te spelen en het winnende doelpunt te maken. Het is een droom die uitkomt, zeker voor mij als Aston Villa-supporter', aldus Grealish.

Een toegesnelde steward werkte de man die Grealish in het gezicht sloeg snel naar de grond. Daarna werd hij afgevoerd en gearresteerd. Birmingham City bood in de middag al excuses aan richting Grealish en beloofde dat de man in kwestie een levenslang stadionverbod krijgt opgelegd. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.