Veerman eindelijk terug: 'Heb het wel honderd keer teruggezien'

Reacties

Henk Veerman staat voor zijn rentree bij 1. FC Sankt Pauli. De spits is na tien maanden hersteld van een zware knieblessure.

Veerman eindelijk terug: 'Heb het wel honderd keer teruggezien'
© Pro Shots

Het ging Veerman voor de wind in Hamburg. Op het moment dat hij zijn blessure opliep, stond Veerman al op zes treffers in de Tweede Bundesliga. Twee dagen voor kerst scheurde hij de voorste kruisband van zijn rechterknie af in duel met Magdeburg-verdediger Christian Beck. 'Ik heb de beelden wel honderd keer teruggezien, maar het was gewoon botte pech', aldus Veerman in een terugblik tegenover de Hamburger Morgenpost.

Na een pijnlijke operatie herstelde Veerman in zijn vaderland. 'Ik vond het erg fijn dat ik mijn revalidatie in Nederland kon doen, want het was te pijnlijk geweest om mijn blije collega's van Sankt Pauli te zien trainen.'

De 27-jarige aanvaller is weer speelklaar en kan vrijdagavond een helft meedoen in het oefenduel met Werder Bremen, waar Davy Klaassen wederom is achtergebleven tijdens de interlandperiode.

Onrust
Wie vermoedelijk niet in actie komt in de vriendschappelijke wedstrijd is Sankt Pauli-middenvelder Cenk Sahin. De links-anarchistische achterban eist het ontslag van de Turk, omdat hij op social media zijn steun heeft uitgesproken aan de aanval van Turkije op de Syrdische koerden. Die is geïnitieerd door president Reccep Tayyip Erdogan en heeft wereldwijd ophef veroorzaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer H. Veerman
Meer over H. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.