Veel vertrouwen in Kerkrade: 'Klaar om de volgende ploegen af te slachten'

Reacties

Roda JC Kerkrade deed zaterdagavond uitstekende zaken. In een geel-zwart onderonsje met NAC Breda waren de Limburgers de Brabanders de baas, zodat de thuisploeg de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie verstevigde. Verdediger Matisse Didden toonde na afloop van het duel aan dat het met het zelfvertrouwen wel goed zit in het Roda-kamp.

Veel vertrouwen in Kerkrade: 'Klaar om de volgende ploegen af te slachten'
© Pro Shots
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade
3 - 1
NAC Breda
NAC Breda

'Ik vond ons een geoliede machine, waarbij details het verschil hebben gemaakt. We hadden een plan om NAC te bespelen, en dat is gelukt. We weten dat ze snelle, vaardige spelers hebben, daar zijn we goed mee omgegaan. In het laatste kwartier maken wij het verschil', loofde de Belg tegenover ESPN de fysieke staat van zijn ploeg. Daarna uitte hij een waarschuwing richting de volgende tegenstanders.

'We brengen de laatste tijd goed voetbal, zoals ook aan het begin van het seizoen. Ik denk dat we er klaar voor zijn om de volgende zeven ploegen gewoon af te slachten', sprak de Vlaming ferme taal richting het septet opponenten dat nog tegen Roda speelt. Dat zijn Jong PSV, VVV-Venlo, TOP Oss, De Graafschap, Jong Ajax, SC Cambuur en FC Groningen.

Die wedstrijd in en tegen Groningen, op de laatste speeldag, kan wel eens allesbeslissend zijn. De noorderlingen hebben vier punten minder dan Roda JC, maar ook nog een wedstrijd tegoed. Koploper Willem II heeft dan weer vijf punten meer dan Roda en lijkt zich na winst op VVV te kunnen gaan opmaken voor de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.