Veel interesse uit Nederland voor Telstar-spits Eddahchouri

Reacties

Zakaria Eddahchouri heeft zich in de kijker gespeeld bij verschillende clubs uit Nederland. De spits van Telstar scoorde tot nu toe elf keer in de Keuken Kampioen Divisie. Diverse clubs informeerden bij de club uit Velsen-Zuid naar Eddahchouri, waaronder FC Groningen.

Veel interesse uit Nederland voor Telstar-spits Eddahchouri
© Pro Shots

Technisch manager Peter Hofstede bevestigde vrijdagavond na de verloren uitwedstrijd tegen hekkensluiter TOP Oss (1-0) dat meerdere clubs zich bij Telstar hebben gemeld. 'Dat is ook logisch, want hij heeft elf goals gemaakt. Concreet is het allemaal nog niet.'

Telstar ontving tot nu toe nog geen bod op de spits. Eddahchouri, die in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en Feyenoord speelde, kwam vorige zomer over van Koninklijke HFC. Hij ligt nog tot het einde van het seizoen vast, met een optie op nog een seizoen. Telstar is volgens Hofstede 'tegen het juiste bedrag' bereid om de aanvaller te laten gaan.

Eddahchouri viel tegen TOP overigens al vroeg uit met een knieblessure. Het leek mee te vallen, maar na de wedstrijd was de ernst van de kwetsuur nog niet duidelijk.

KKD-expert Hans Kraay junior vertelt in dit PRO-stuk onder meer over Zakaria Eddahchouri:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.