'Vaste afkoopsom Memphis 500 miljoen euro'

Reacties

De overgang van Memphis Depay naar Barcelona is helemaal in kannen en kruiken. Spaanse media weten dat daarmee de grootse wens van Ronald Koeman is ingewilligd.

'Vaste afkoopsom Memphis 500 miljoen euro'
© Pro Shots

'Drie keer is scheepsrecht', stelde MARCA vast. 'Na twee gefrustreerde pogingen in de zomer van 2020 en in januari 2021 kan hij de stap naar Camp Nou maken.' Memphis moet Barcelona van de gewenste extra aanvallende impulsen voorzien. 'Afgelopen seizoen verloor de Catalaanse ploeg aan effectiviteit en aanvalskracht. De Oranje-international komt om de offensieve kracht te versterken om Barça weer mee te laten doen voor de Champions League-winst.'

El Mundo Deportivo wees er fijntjes op dat Memphis ondanks de lucratievere aanbiedingen vasthield aan zijn wens om naar Barcelona te gaan. 'In tegenstelling tot Georginio Wijnaldum heeft hij wel zijn woord gehouden', stelt de krant, die meldt dat de contractueel vastgelegde afkoopsom 500 miljoen euro is.

'Koeman heeft zijn meest gewenste aanwinst binnen', schrijft AS over de transfer die zich al lange tijd aftekende. De Oranje-aanvaller stond al lange tijd hoog op het verlanglijstje van de Nederlandse trainer, die nu officieel zijn zin heeft gekregen.

'Het is een van de leider van Oranje en komt op het perfecte moment in zijn ontwikkeling', vervolgt AS. 'Hij scoort maar speelt en spreekt ook de taal van de sterren van het voetbal. Koeman heeft alle vertrouwen van de wereld in hem.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.