Variant werkt ook in Liverpool: vierde Kudus-goal op rij

Mohammed Kudus heeft als valse spits van Ajax weer toegeslagen. Ditmaal was het raak op Anfield, waar de Ghanees de gelijkmaker produceerde.

Liverpool
Liverpool
2 - 1
Ajax
Ajax

Ajax was in de zeventiende minuut op achterstand gekomen tegen Liverpool, maar het antwoord volgde razendsnel. Tien minuten later ramde Kudus binnen voor de 1-1. Het is alweer de vierde wedstrijd op rij waarin Kudus scoort.

De spits zorgde in de 4-0 overwinning op SC Cambuur voor het slotakkoord, maakte vervolgens in Europa ontzettend veel indruk via een assist en een goal tegen Rangers FC, waarna hij zijn goede vorm met twee doelpunten doortrok in de wedstrijd tegen SC Heerenveen.

Na zijn goal tegen Liverpool staat Kudus op zes treffers in het huidige seizoen. Daarmee heeft hij nu al vaker gescoord dan in zijn voorgaande twee seizoenen bij elkaar.