Varane spreekt over krijger Casemiro: 'Hij gaat genieten van het Engelse voetbal'

Reacties

Ruim zeven jaar speelden ze samen bij Real Madrid en vanaf dit seizoen komen Raphaël Varane en Casemiro elkaar tegen bij Manchester United. De Franse verdediger werd als ervaringsdeskundige gevraagd naar wat Casemiro kan brengen op Old Trafford.

Varane spreekt over krijger Casemiro: 'Hij gaat genieten van het Engelse voetbal'
© Pro Shots

'Ik ken zijn kwaliteiten goed', bevestigde Varane in gesprek met PA Media. 'Hij kan balans brengen in dit elftal en hij neemt zijn mentaliteit mee. Casemiro is een krijger, dus ik denk dat hij wel gaat genieten van het Engelse voetbal', vertelde de mandekker lachend.

Varane speelde nog niet samen met Casemiro. De Braziliaan was nog niet speelgerechtigd tegen Liverpool, maar maakte de eerste officiële zege onder manager Erik ten Hag wel mee vanaf de tribune. 'Dit was een perfecte avond om Old Trafford te ontdekken, de atmosfeer was geweldig', blikte Varane terug.

Varane weet wel waarom Casemiro naar Engeland is getrokken. 'Hij heeft een nieuwe uitdaging nodig, ik weet precies wat hij voelt en ik weer waarom hij deze club heeft gekozen. Ik heb hetzelfde proces meegemaakt' Mede door blessureleed speelde Varane vorig seizoen lang niet alles, maar bij zijn eerste basisplaats maakte hij indruk tijdens de zege op Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.