Old Trafford klapt voor Casemiro: 'Kan niet wachten met Ten Hag te werken'

Reacties

Casemiro mag zich officieel speler van Manchester United noemen. De van Real Madrid overgekomen middenvelder heeft een contract ondertekend tot medio 2026, met de optie voor een extra jaar. Kort voor de wedstrijd tegen Liverpool werd hij voorgesteld aan het publiek op Old Trafford, dat hem verwelkomde met een luid applaus. 

Old Trafford klapt voor Casemiro: 'Kan niet wachten met Ten Hag te werken'
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Liverpool
Liverpool

'Ik heb enorm veel zin in de nieuwe uitdaging bij Manchester United en in de Premier League', zegt Casemiro op de website van zijn nieuwe club. Hij heeft veel waardering voor Erik ten Hag. 'Ik heb met veel toptrainers gewerkt en ik kan, nadat ik met Erik heb gesproken over zijn ideeën, niet wachten om met hem, zijn staf en mijn nieuwe ploeggenoten samen te werken.

'Een prachtige reis in Madrid komt ten einde, terwijl een andere in Manchester begint. Ik ben nog even gemotiveerd als altijd om wedstrijden te winnen, prijzen te pakken en de supporters trots te maken', vervolgt de dertigjarige Braziliaan. 'Iedereen kent de geschiedenis van United en kent de wereldwijde status van deze club. Het is een eer om United te vertegenwoordigen en ik ben er klaar voor om alles te geven om de ambities van de ploeg te verwezenlijken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.