'Varane accepteert rol op tweede plan en wil niet naar Saoedi-Arabië'

Reacties

Raphaël Varane stond dit seizoen pas negen keer aan de aftrap bij Manchester United en is niet langer een onbetwiste basisspeler onder manager Erik ten Hag, maar dat betekent niet dat de dertigjarige Fransman uit is op een vertrek.

'Varane accepteert rol op tweede plan en wil niet naar Saoedi-Arabië'
© Pro Shots

Vanwege zware knieblessures bij David Alaba en Éder Militão werd Varane in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid, waar hij eerder in de periode 2011–21 onder contract stond, terwijl ook een transfer naar Saoedi-Arabië tot de mogelijkheden zou behoren. De 93-voudig international heeft echter geen trek in een transfer naar de Saudi League, meldt L'Équipe.

Varane accepteert dat hij fysiek niet meer in staat is om iedere drie dagen een wedstrijd te spelen. Daarom besloot hij in februari al te stoppen als international van Frankrijk. De verdediger denkt nog wel van waarde te kunnen zijn voor United, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen. Varane laat zich tijdens trainingen van zijn beste kant zien en voorziet zijn jongere ploeggenoten van advies.

Van de laatste zes Premier League-duels bleef Varane er drie op de bank, twee keer zat hij helemaal niet bij de selectie. Alleen tijdens het doelpuntloze gelijkspel op bezoek bij Liverpool kwam hij - de hele wedstrijd - in actie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer R. Varane
Meer over R. Varane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.