Vandereycken hoort over tien dagen of hij blijft

De Raad van Bestuur van de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft besloten sneller dan voorzien een beslissing te nemen over het lot van bondscoach René Vandereycken.

Vandereycken hoort over tien dagen of hij blijft

Het contract van de Limburger met de Belgische voetbalbond loopt af op 30 juni 2008. Er zijn verschillende mogelijkheden, volgens de Gazet van Antwerpen. Of het contract wordt in december verbroken, of het wordt niet verlengd, of de huidige verbintenis wordt gecontinueerd tot na het WK van 2010.

Er werd verder besloten dat de vergadering van de Technische Commissie (die voor een groot deel bestaat uit leden van het Uitvoerend Comité) op maandag 3 december gewoon doorgaat. René Vandereycken zal op die vergadering zijn licht laten schijnen op de mislukte campagne van de Rode Duivels in de EK-voorronde.

Op zaterdag 8 december komt de Technische Commissie opnieuw bijeen, dit keer zónder Vandereycken. Daar wordt gepraat over de te volgen politiek wat de bondscoach betreft. Antoine Van Hove, de voorzitter van de Technische Commissie, brengt na de vergadering verslag uit bij het Uitvoerend Comité, dat dan over het lot van de ex-trainer van onder meer FC Twente zal beslissen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen