Van Wonderen legt keuze voor nieuwe aanvoerder Heerenveen uit

Reacties

Pawel Bochniewicz draagt de komende tijd de aanvoerdersband bij SC Heerenveen. Trainer Kees van Wonderen kiest voor de 26-jarige Pool nu Sven van Beek er voorlopig uitligt met een blessure.

Van Wonderen legt keuze voor nieuwe aanvoerder Heerenveen uit
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
2 - 0
FC Volendam
FC Volendam

De spelers van Heerenveen poseerden voor het bekerduel met FC Volendam in shirts met daarop de tekst Sterkte Sven. Sven is uiteraard Van Beek, die afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk een zware achillespeesblessure opliep die hem langdurig aan de kant houdt. Daarmee verloor Heerenveen niet alleen een steunpilaar, maar ook zijn aanvoerder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het duel met Volendam maakte duidelijk dat Bochniewicz de band zal dragen tijdens de absentie van Van Beek. Het is een volgend positief signaal in de relatie tussen de club en Poolse verdediger, die met de club vrijwel rond is over een nieuwe meerjarige verbintenis.

Trainer Kees van Wonderen vertelt over de aanvoerderskeuze: 'Het had ook Andries Noppert kunnen zijn, met zijn ervaring en karakter is hij eigenlijk ook een aanvoerder in de groep. Pawel is ook een geboren leider. We hebben een tijdje geleden wat leiderschapstesten gedaan en hij was een van de spelers die daar positief uitkwamen. Leading by example, dat is wat hij doet.'

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.