Van Veen betuigt liefde en spreekt stevige ambities uit

Reacties

Kevin van Veen is de nieuwe spits van FC Groningen. De degradant heeft daarmee de topscorer van de Schotse Premier League in huis gehaald. Van Veen geeft tekst en uitleg bij de transfer, zowel aan de supporters van zijn ex-club Motherwell als die van zijn nieuwe werkgever.

Van Veen betuigt liefde en spreekt stevige ambities uit
© Pro Shots

De aanhangers van The Steelmen zien hun King Kev met pijn in het hart gaan. De Brabander bedankt alle supporters die hem op Fir Park hebben aangemoedigd. 'Ik voelde me hier vanaf de eerste dag geliefd. Jullie hadden een liedje voor me, een spandoek: dat vergeet ik nooit. Het breken van de records is één van mijn grootste prestaties tot nu toe, ik hoop dat ik de steun van de fans daarmee heb terugbetaald. Ik ga jullie missen, ik hou van jullie en zal Motherwell elke week blijven volgen.'

Ook de supporters van Groningen horen van de spits, die geen blad voor de mond neemt als het gaat om de ambities. 'Ik ben hier om Groningen terug naar de Eredivisie te schieten, ik wil belangrijk zijn. Dit is een grote club met goede, fanatieke supporters. Vorig jaar heb ik me in Schotland laten zien en ik kom hier om topscorer van de competitie te worden', is Van Veen duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Er is een behoorlijke hype om mij heen ontstaan en dat heb ik uiteraard ook aan mijn teamgenoten te danken. Mocht ik ook hier topscorer worden, is dat een teamprestatie. Ik hou van aantrekkelijk voetbal spelen. De FC-supporters moeten weer met plezier naar het stadion komen en daaraan wil ik gaan bijdragen. Ik wil met doelpunten, skills, passie en strijd de mensen op de banken krijgen en de competitie winnen', onthult Van Veen zijn bedoelingen op de clubkanalen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.