Niet te stoppen: doelpuntenmachine Van Veen gaat de Schotse boeken in

Reacties

Kevin van Veen beleeft het seizoen van zijn leven en heeft ook woensdagavond weer gescoord voor Motherwell. Daarmee evenaarde de Nederlandse spits een bijzondere prestatie.

Niet te stoppen: doelpuntenmachine Van Veen gaat de Schotse boeken in
© Pro Shots
Livingston
Livingston
1 - 1
Motherwell
Motherwell

Van Veen was trefzeker tegen Livingston en heeft nu in tien competitiewedstrijden op rij gescoord in Schotland. Hij is de eerste speler die dat presteert sinds Mark Viduka in het seizoen 1999/00; de Australiër zette zijn sterke serie toen neer namens Celtic. Van Veen is de eerste Motherwell-speler met een reeks van tien wedstrijden op rij met minstens een goal sinds de Tweede Wereldoorlog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De serie van Van Veen begon op 4 maart, met een dubbelslag tegen Ross County. Hierna was de aanvaller ook nog trefzeker tegen Glasgow Rangers (1), Hibernian (2), Livingston (2), Dundee United (1), Celtic (1), Kilmarnock (1), St. Johnstone (1), Ross County (1) en woensdag dus weer tegen Livingston (1). In totaal staat Van Veen nu op 24 doelpunten in dit seizoen; alleen Celtic-topscorer Kyogo Furuhashi scoorde nog vaker dan de Nederlander (25).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.