Van Tiggelen leidt Sparta tot de winterstop

Adri van Tiggelen neemt bij Sparta Rotterdam per direct de functie van de weggestuurde hoofdtrainer Gert Aandewiel over. De 56-voudig international gaat als interim-coach aan de slag.

Van Tiggelen leidt Sparta tot de winterstop

Technisch directeur Danny Blind geeft uitleg aan VI.nl: 'We gaan ons de komende weken beraden en vervolgens gesprekken voeren. Het is ons streven om de nieuwe man per 1 januari 2008 te benoemen.'

Van Tiggelen is dit seizoen trainer van het belofteteam. Een aanbod om rechterhand te worden van Aandewiel wees de voormalig international afgelopen zomer van de hand, waardoor het erop leek dat De Spijker een samenwerking met de inmiddels ontslagen trainer niet zag zitten.

Fred Grim, die maandag de training van de Sparta-selectie leidde, blijft zijn functie als eerste assistent-trainer vervullen. Voor de veldtraining wordt de technische staf versterkt met Geert Meijer, als tweede assistent.

Het is niet de eerste keer dat Van Tiggelen de leiding krijgt bij Sparta. Medio 2005 leidde hij de club met assistentie van David Nascimento naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen