Van 't Schip vermaakt zich uitstekend tussen de kangoeroes in Australië

Reacties

John van 't Schip mist de laatste twee wedstrijden van Ajax in dit kalenderjaar, omdat hij in Australië de bruiloft van zijn zoon bijwoont. Aan de andere kant van de wereld blijkt het leven mooi te zijn.

Van 't Schip vermaakt zich uitstekend tussen de kangoeroes in Australië
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van 't Schip deelt op zijn Instagram-account een video van een tuinfeest, waar de kangoeroes vrolijk rondhuppen. 'Australische pré-bruiloftavond', schrijft Van 't Schip bij de video. 'Verspreid de liefde.'

Eind oktober werd Van 't Schip bij Ajax aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, tot in ieder geval het einde van het seizoen. Destijds werd al besproken dat de coach de laatste wedstrijden van het kalenderjaar zou missen, om bij de bruiloft van zijn zoon in Australië te kunnen zijn.

Ajax neemt het om 16.45 uur op tegen PEC Zwolle en speelt donderdag in het bekertoernooi tegen de amateurs van USV Hercules. Bij deze duels heeft assistent-trainer Michael Valkanis de leiding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.