Van PSG naar TOP Oss: Levi Opdam gaat weer aan de slag

Reacties

Levi Opdam vervolgt zijn loopbaan in de Keuken Kampioen Divisie. De rechtsback heeft zich tot de winterstop aan TOP Oss verbonden.

Van PSG naar TOP Oss: Levi Opdam gaat weer aan de slag

Opdam (23) trainde al sinds begin juli mee bij TOP en heeft de technische staf weten te overtuigen. 'Hij zocht een podium voor zijn toekomst en die kunnen wij hem bieden. Ik hoop dat Levi het gaat laten zien', zegt TOP-directeur Peter Bijvelds op de website van TOP. Opdam gaat op amateurbasis bij TOP aan de slag.

Opdam komt uit de jeugdopleiding van AZ, waar hij al op jonge leeftijd zijn debuut maakte in de Eredivisie. Het bleef echter bij die ene wedstrijd tegen Vitesse. Een uitleenperiode bij Go Ahead Eagles leverde ook niet op wat ervan werd verwacht en oktober vorig jaar werd het contract van de back ontbonden.

In januari van dit jaar verraste de clubloze back vervolgens vriend en vijand, met een overstap naar Paris Saint-Germain. Opdam sloot aan bij PSG Onder-23, waar Leeroy Echteld de hoofdtrainer was. Dit team werd aan het einde van het seizoen echter opgeheven en dus zat Opdam weer zonder club. Bij TOP hoopt hij zich weer in de kijker te kunnen spelen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Opdam
Meer over L. Opdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.