Van Persie sprak met Jørgensen over Premier League: 'Gun hem het beste'

Reacties

Robin van Persie genoot van zijn rentree in De Kuip zondagmiddag. De routinier sprak van een 'kippenvelmomentje' om weer voor het Feyenoord-publiek te mogen spelen.

Van Persie sprak met Jørgensen over Premier League: 'Gun hem het beste'

De 34-jarige aanvaller viel in de slotfase van het duel met ADO Den Haag (3-1) in voor Nicolai Jørgensen, die mogelijk nog een transfer naar de Premier League gaat maken. De Deense spits staat in de verregaande belangstelling van Newcastle United en de Engelsen zagen een tweede bod al afgewezen worden door de Rotterdammers.

'Ik heb er met hem over gesproken, maar ik vind het wel zo netjes om dat onder ons te houden', begon Van Persie. 'Ik gun hem het allerbeste, ik vind hem echt een fantastisch goede speler. Als hij blijft gaan we samen genieten, dat is ook leuk', vertelde hij aan FOX Sports.

Van Persie wilde niet op de zaken vooruitlopen wat betreft een eventuele basisplaats bij een vertrek van Jørgensen. 'We hebben ook Dylan (Vente, red.) nog. Misschien komt er dan nog wel iemand bij. Dat gaan we de aankomende dagen allemaal beleven.'

De ex-spits van Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe genoot zichtbaar van zijn rentree in Rotterdam. 'Dit was heel mooi. Een mooi ontvangst, dat was wel een kippenvelmomentje. Ik zit nu op zeshonderd of zevenhonderd wedstrijden, maar ik vind het nog steeds speciaal. Een paar jaar geleden heb ik al een paar keer in De Kuip gespeeld met Oranje. Dat is ook heel leuk, maar dit geeft toch een extra mooi gevoel.'

Voor Feyenoord wacht woensdagavond de bekerkraker tegen PSV.

VI-verslaggever Martijn Krabbendam bespreekt de zege van Feyenoord op ADO Den Haag.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.