Van Persie richt zich in video tot Malacia en United-fans: 'Fantastisch moment'

Reacties

Robin van Persie verwacht dat Tyrell Malacia zijn kans gaat grijpen bij Manchester United. De voormalig spits van The Red Devils sprak zich in een videoboodschap op het social media-account van Feyenoord uit over de transfer van Malacia naar Old Trafford.

Van Persie richt zich in video tot Malacia en United-fans: 'Fantastisch moment'

Malacia werd dinsdag gepresenteerd bij Manchester United, waar hij gaat samenwerken met manager Erik ten Hag. De Oranje-international tekende een contract voor vier seizoenen bij de Engelse topclub, die in het seizoen 2012/13 voor het laatst landskampioen werd. Van Persie was toen nog in dienst van The Mancunians en scoorde 26 keer in het kampioensjaar.

Via het Twitteraccount van Feyenoord richtte Van Persie zich tot voormalig ploeggenoot Malacia, met wie hij in de laatste periode van zijn carrière in De Kuip de kleedkamer deelde. 'Tyrell, ik wil je feliciteren met jouw fantastische overstap naar Manchester United en dit belangrijke moment in jouw carrière', vertelde Van Persie.

'Je hebt laten zien dat met zelfvertrouwen, talent en hard werken, dag in, dag uit, dromen uitkomen. Aan alle United-supporters: jullie verwelkomen niet alleen een zeer getalenteerde vleugelverdediger, maar ook een fantastisch persoon. Wees aardig voor hem, steun hem in goede en slechte tijden, en hij zal alles voor jullie geven. Ik weet zeker dat er een geweldige band tussen jullie zal ontstaan', aldus de voormalig Feyenoorder.

'Tyrell, namens alle Feyenoord-supporters en iedereen bij Feyenoord, bedankt voor alles wat je voor de club hebt gedaan. Voor al die jaren van toen je nog een jochie was tot nu toe, dit fantastische moment. Je bent een echt voorbeeld voor de volgende generatie', besluit Van Persie, die tussen 2012 en 2015 voor United uitkwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.