Van Persie duikt na uitnodiging van Ten Hag op bij Man Utd

Reacties

Robin van Persie is voor even terug op Carrington, het trainingscomplex van Manchester United. De oud-aanvaller en beginnend trainer verblijft een week in het spoor van Erik ten Hag.

Van Persie duikt na uitnodiging van Ten Hag op bij Man Utd
© Pro Shots

Ten Hag nodigde zijn 39-jarige landgenoot uit om langs te komen, zo meldt United. Van Persie zal een week lang meelopen bij de A-selectie. De club deelde dinsdag al foto’s van de voormalige topspits met assistent-coach Benni McCarthy en talenten Alejandro Garnacho en Facundo Pellistri. Het meelopen maakt voor Van Persie deel uit van zijn trainersopleiding. Hij is bij Feyenoord al onder meer jeugdtrainer.

Van Persie speelde van 2012 tot 2015 voor United, nadat hij was overgenomen van Arsenal. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal scoorde in 105 optredens voor The Red Devils liefst 58 keer. Hij had een belangrijk aandeel in het winnen van de landstitel in het seizoen 2012/13, vooralsnog het laatste landskampioenschap van United.

Ten Hag werkt met zijn selectie toe naar de hervatting na de WK-break. United komt volgende week woensdag weer in actie. Burnley is dan de tegenstander in het League Cup-toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.