Van Nistelrooij sleutelt flink aan opstelling

Reacties

PSV treedt ten opzichte van de belangrijke winstpartij op AS Monaco met flink wat andere namen aan tegen Go Ahead Eagles. Trainer Ruud van Nistelrooij laat spelers als Fredrik Oppegard, Xavi Simons, Richard Ledezma en Johan Bakayoko starten.

Van Nistelrooij sleutelt flink aan opstelling
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
2 - 5
PSV
PSV

Achterin kiest Van Nistelrooij voor één nieuwe naam: Oppegard lost Philipp Max af en maakt zo zijn basisdebuut voor PSV.  Op het middenveld heeft Ibrahim Sangaré twee nieuwe namen om zich heen: Simons en Ledezma starten in plaats van Joey Veerman en Guus Til. Dat duo begint op de bank tegen Go Ahead Eagles. Voorin behouden Cody Gakpo en Luuk de Jong hun basisplaatsen, Bakayoko komt erin voor Ismael Saibari.

Voor PSV betekent het duel in Deventer de generale repetitie voor het tweeluik met Rangers FC, in de play-offronde van de Champions League. Komende dinsdag spelen de Eindhovenaren eerst een uitwedstrijd op Ibrox Park. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.