Van Gaal geeft De Vrij en Flekken de voorkeur tegen Polen

Reacties

Stefan de Vrij staat zaterdag opnieuw in de basis bij Oranje. In de Nations League-wedstrijd tegen Polen keert bondscoach Louis van Gaal terug naar de opstelling van het duel met België, met twee wijzigingen. De Vrij vervangt Virgil van Dijk, die eerder vrijaf kreeg. Mark Flekken verdedigt het doel.

Van Gaal geeft De Vrij en Flekken de voorkeur tegen Polen
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 2
Polen
Polen

Eerder werd al bekend dat Van Gaal waarschijnlijk voor nagenoeg dezelfde opstelling zou kiezen als tegen de Belgen, nadat hij tegen Wales voor elf andere namen had gekozen. De Vrij vormde toen de defensie met Jordan Teze en Matthijs de Ligt. Tegen Polen staat de verdediger van Internazionale tussen Jurriën Timber en Nathan Aké.

De opstelling van Oranje kent verder weinig verrassingen, al keept Flekken dus opnieuw. Jasper Cillessen zit dus weer op de bank. Davy Klaassen, Frenkie de Jong en Steven Berghuis vormen het middenveld, geflankeerd door Denzel Dumfries en Daley Blind. Voorin staan Steven Bergwijn en aanvoerder Memphis Depay. Vincent Janssen en Noa Lang zitten zoals eerder bekend werd niet bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.