'Van Gaal door medische staf van Inter gerustgesteld over blessure Dumfries'

Reacties

Denzel Dumfries viel zondag, een week voor het WK, bij Internazionale uit met een knieblessure, maar de schade lijkt mee te vallen. De Oranje-internationals komen vandaag in Zeist samen voor de voorbereiding op het WK in Qatar.

'Van Gaal door medische staf van Inter gerustgesteld over blessure Dumfries'
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
2 - 3
Internazionale
Internazionale

Dumfries verliet zondag in de topper tegen Atalanta Bergamo het veld na ruim zeventig minuten. De 37-voudig international speelde de bal zelf over de zijlijn, greep naar zijn knie en ging op het veld liggen. De schade blijkt volgens La Gazzetta dello Sport mee te vallen bij Dumfries.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De rechtsback van het Nederlands elftal heeft volgens de Italiaanse sportkrant niet meer dan een lichte knieblessure overgehouden aan het bezoek aan Bergamo, waar Inter zegevierde. De medische staf van Inter zou zondagmiddag ook al contact hebben gelegd met de medische staf van het Nederlands elftal.

Het is niet duidelijk of de knieblessure voor Dumfries nog roet in het eten kan gooien voor het eerste WK-duel van Oranje met Senegal (volgende week maandag). De vleugelverdediger van Inter wordt in Zeist nader onderzocht.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.