Van Dijk ontvangt opnieuw enorm compliment in Engeland

Reacties

Dat Virgil van Dijk er in Engeland behoorlijk goed opstaat is voor niemand nieuws. Deze week werd het nog maar eens bevestigd door Sky Sports-analist (en voormalig Liverpool-verdediger) Jamie Carragher, die Van Dijk verkiest boven vele andere topverdedigers uit het Premier League-verleden.

Van Dijk ontvangt opnieuw enorm compliment in Engeland
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor de social media-kanalen van Sky Sports nam Carragher een filmpje op met mede-analist Thierry Henry. Laatstgenoemde liet zijn collega steeds kiezen tussen twee (oud-)verdedigers. De keuze van Carragher ging vervolgens naar de volgende ronde, voor een nieuwe vergelijking, totdat er aan het einde van de rit een winnaar uit kwam rollen.

Van Dijk komt ergens richting het einde in het spel. Carragher vindt de Liverpool-aanvoerder beter dan John Terry, Nemanja Vidic en Vincent Kompany ooit waren. En zo zit de Nederlander aan het einde van het spel op de troon. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Wie was in zijn 'prime' de beste verdediger?
  • 78% Virgil van Dijk (851 stemmen)
  • 9% John Terry (94 stemmen)
  • 7% Nemanja Vidic (77 stemmen)
  • 6% Vincent Kompany (64 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.