Van Dijk krijgt ondanks verloren finale ereplek in Champions League-elftal

Reacties

Virgil van Dijk is door de UEFA gekozen als een van de vier beste verdedigers van het afgelopen seizoen in de Champions League. De Nederlander verloor met Liverpool de finale van Real Madrid, maar de Engelsen leveren evenveel spelers als de kampioen.

Van Dijk krijgt ondanks verloren finale ereplek in Champions League-elftal
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

De defensie van het Elftal van het Seizoen kleurt namelijk rood. Naast Van Dijk zijn ook backs Andrew Robertson en Trent Alexander-Arnold gekozen. Antonio Rüdiger, die zo goed als zeker naar Real Madrid gaat dit seizoen, vertegenwoordigt Chelsea in het elftal. Thibaut Courtois, die uitgroeide tot held in de finale, is de doelman van het elftal.

Op het middenveld vinden we de eerste veldspeler van de kampioen terug. De 36-jarige Luka Modric, die na de gewonnen finale de Real Madrid-fans verblijdde, staat naast Fabinho en Kevin De Bruyne op het middenveld. Voorin staan de Speler van het Jaar (Karim Benzema) en Talent van het Jaar (Vinícius Júnior) naast elkaar, Kylian Mbappé completeert de aanvallende linie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.