Modric komt met verlossende woorden over toekomst en ziet Bernabéu opveren

Reacties

Luka Modric is zondag tijdens de huldiging van Real Madrid in het centrum van de Spaanse hoofdstad en Estadio Santiago Bernabéu ingegaan op zijn toekomst bij de club. De boodschap van de Kroaat werd met luid gejuich ontvangen door de supporters.

Modric komt met verlossende woorden over toekomst en ziet Bernabéu opveren
© Pro Shots

Modric (36) heeft bij Real nog een contract tot eind juni en zou dan transfervrij kunnen vertrekken na tien jaar in Madrid. De middenvelder, die zaterdag zijn vijfde Champions League-titel won met Los Blancos, is echter niet van plan om de kampioen van Spanje te verlaten.

'Tot volgend seizoen', riep Modric door de microfoon in de richting van de aanwezige fans in het stadion. Al langere tijd wordt er gesproken over een aanstaande nieuwe verbintenis tussen Real en Modric, maar vooralsnog is een langer verblijf nog niet officieel wereldkundig gemaakt. 

De 148-voudig international van Kroatië stapte in de zomer van 2012 over van Tottenham Hotspur en de teller staat op inmiddels meer dan vierhonderd officiële wedstrijden voor Real. Met De Koninklijke won Modric behalve vijf Champions League-titels ook onder andere vier landstitels, één Copa del Rey en vier keer het WK voor clubs. In 2018 ontving hij de Ballon d'Or.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.