Van Dijk keert 301 dagen na tackle van Pickford terug in de basis bij Liverpool

Reacties

Virgil van Dijk maakt zaterdag zijn langverwachte rentree bij Liverpool. Voor de uitwedstrijd tegen Norwich City heeft manager Jürgen Klopp een basisplaats ingeruimd voor de aanvoerder van het Nederlands elftal.

Van Dijk keert 301 dagen na tackle van Pickford terug in de basis bij Liverpool
© Pro Shots
Norwich City
Norwich City
0 - 3
Liverpool
Liverpool

Voor Van Dijk wordt de ontmoeting met Norwich City zijn eerste officiële wedstrijd sinds de derby tegen Everton op 17 oktober 2020. In die wedstrijd viel de centrale verdediger geblesseerd uit na een tackle van Everton-doelman Jordan Pickford. Aan diens charge hield Van Dijk, die deze week zijn contract verlengde bij Liverpool, een zware knieblessure over.

De 38-voudig international moest maandenlang revalideren en miste het EK met het Nederlands elftal. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg de herstelde Van Dijk al speeltijd in de oefenduels met Hertha BSC, Bologna en Athletic Bilbao.

De Nederlander, die landgenoot Georginio Wijnaldum deze zomer zag vertrekken bij Liverpool, begint tegen Norwich City, met doelman Tim Krul in de basis, naast Joël Matip in het centrum van de defensie. Bij Liverpool ontbreken Thiago Alcantara, Jordan Henderson en Andy Robertson vanwege blessures.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.