Van Dijk kan persoonlijke erelijst opnieuw verfraaien

Reacties

Virgil van Dijk is na zijn uitverkiezing tot PFA Player of the Year opnieuw in de race voor een prestigieuze prijs. De Premier League heeft de Liverpool-verdediger genomineerd voor de onderscheiding van Speler van het Seizoen.

Van Dijk kan persoonlijke erelijst opnieuw verfraaien

Van Dijk moet het opnemen tegen zijn ploeggenoten Sadio Mané en Mohamed Salah, Eden Hazard van Chelsea en Bernardo Silva, Sergio Agüero en Raheem Sterling van Manchester City. De trofee wordt toegekend op basis van de stemmen van het publiek (stemmen kan hier), de mening van de twintig captains en de visie van een panel met experts.

Voor de prijs van Manager van het Jaar zijn Nuno (Wolverhampton Wanderers), Pep Guardiola (Manchester City), Jürgen Klopp (Liverpool) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) in de race.

De Premier League-spelers kozen eerder Van Dijk als Speler van het Jaar, terwijl Sterling door de pers op het schild werd geheven.

Van Dijk en Sterling zijn met Liverpool en Manchester City verwikkeld in een extreem spannende titelrace. Zondag valt de beslissing, wanneer The Reds thuis aantreden tegen Wolverhampton Wanderers en Manchester City op bezoek gaat bij Brighton & Hove Albion.

Premier League

Stand Premier League 2018/2019

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
32
2
4
95-23
+72
98
2
Liverpool
38
30
7
1
89-22
+67
97
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.