Van deze kans zal Jack Grealish nog weleens wakker schrikken

Reacties

Manchester City was woensdag lang op weg naar een tweede Champions League-finale op rij, maar in de slotfase van de kraker tegen Real Madrid ging alles nog mis voor de Engelsen. De verrassende uitschakeling zal vooral bij recordaankoop Jack Grealish nog wel even nadreunen.

Van deze kans zal Jack Grealish nog weleens wakker schrikken
Real Madrid
Real Madrid
nv
3 - 1
Manchester City
Manchester City

Grealish, afgelopen zomer voor 117 miljoen euro overgenomen van Aston Villa, was in Estadio Santiago Bernabéu op de bank begonnen. Hij kwam bij een 0-1 voorsprong binnen de lijnen en kreeg vlak voor tijd dé kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Na een sterke individuele actie stuurde Grealish Thibaut Courtois naar de grond en had hij een vrijwel leeg doel voor zich. Toch slaagde Grealish er niet in om te scoren: Ferland Mendy haalde de bal op de doellijn weg.

Het was een misser met zeer vervelende gevolgen voor City, want kort na dit moment schoot Rodrygo de gelijkmaker binnen. Omdat hij anderhalve minuut ook nog trefzeker was met het hoofd, en Karim Benzema in de verlenging die volgde een strafschop benutte, gaat niet City maar Real Madrid naar de Champions League-finale tegen Liverpool. Voor City rest de strijd om de Engelse landstitel.

Bekijk de beelden van de gemiste kans van Jack Grealish hieronder:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.