Van der Vaart wil Malen bij strot grijpen: 'Wil je de beste ter wereld worden?'

Reacties

Rafael van der Vaart dicht Donyell Malen een gigantisch potentieel toe. Mits hij op mentaal gebied stappen zet, denkt de analist dat de aanvaller van Borussia Dortmund de beste speler ter wereld kan worden.

Van der Vaart wil Malen bij strot grijpen: 'Wil je de beste ter wereld worden?'
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

'Ik zie in hem echt een megatalent', herhaalde Van der Vaart maandagavond zijn inschatting van de kwaliteiten van Malen bij Rondo. 'Ik vind hem zo goed. Wil je de beste speler van de wereld worden? Dat is eigenlijk de vraag die ik aan hem wil stellen.'

'Hij heeft alles om dat echt te kunnen doen', vervolgde de oud-Ajacied. 'Daar ben ik honderd procent van overtuigd. Ik wil hem bijna bij z'n strot pakken. Het is mijn irritatie dat hij er niet alles uithaalt. Ik zie een potentie die niemand heeft. Ik denk dat hij veel meer kan.'

Malen was afgelopen weekend trefzeker tegen Werder Bremen (1-2) met een halve omhaal en staat nu op elf doelpunten in 22 Bundesliga-duels. In de Champions League was hij in het heenduel met PSV voor het eerst trefzeker tijdens de huidige campagne.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.