Van der Vaart 'vreselijk geïrriteerd' door Argentijns leedvermaak

Reacties

In Argentinië vermaken ze zich nog altijd met de gebeurtenissen na de kwartfinale tegen Nederland. Zo worden veel grappen gemaakt over de manier waarop Lionel Messi zich uitte richting Wout Weghorst. Rafael van der Vaart heeft er zijn bedenkingen bij.

Van der Vaart 'vreselijk geïrriteerd' door Argentijns leedvermaak
© NOS

De NOS toonde woensdagavond beelden van een Argentijnse vrouw die shirts en mokken verkocht met de beeltenis van Lionel Messi en de tekst qué mirás, bobo, ofwel: wat kijk je, dwaas? Die woorden sprak Messi richting Weghorst, die na afloop hoopte het shirt te bemachtigen van de Argentijn en hem wilde complimenteren.

'We lachen erom, maar het irriteert me vreselijk, nog buiten dat we uitgeschakeld zijn', zei Van der Vaart bij het zien van de beelden. 'Wij laten dit zien, nou, leuk. Ik vind dat hij zich respectloos opstelt naar collega's en naar Van Gaal. We weten dat Van Gaal door een moeilijke periode gaat. Dat krijgen ze dan niet mee, maar ze krijgen wel mee dat hij een keer iets gezegd heeft, en daar zijn ze allemaal van slag door.'

Kort daarna toonde de NOS ook een door supporters in elkaar gezet liedje met de tekst qué mirás, bobo. Daar kon Van der Vaart dan ook wel smakelijk om lachen. 'Ja oké, dit is wel leuk', gaf hij toe. In het algemeen vindt hij het Argentijnse leedvermaak niet zo prettig om te zien. 'Ik zit in een Nederlands programma. Het lijkt wel alsof ik in Argentinië op tv ben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Wie kroont zich zondag tot wereldkampioen?
  • 32% Argentinië (3.347 stemmen)
  • 68% Frankrijk (7.018 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.