Van der Luer claimt geld van Uerdingen

Reacties

Eric van der Luer heeft een kort geding aangespannen tegen het Duitse KFC Uerdingen 05, waar hij twee maanden geleden als trainer op non-actief werd gesteld.

Van der Luer claimt geld van Uerdingen

De voormalig middenvelder uit Maastricht, die als speler van Roda JC twee keer uitkwam voor het Nederlands elftal, zegt nog recht te hebben op onbetaald salaris. 'Ik heb nog geld te goed over de afgelopen twee maanden, in totaal zesduizend euro', aldus Van der Luer.

'En dan loopt mijn contract na dit seizoen ook nog twee jaar door, dan praat je nog eens over een bedrag van tachtigduizend euro', legt Van der Luer uit. 'Ik hoor niks van de club hoe ze iets willen oplossen, niemand neemt contact met mij op, dus daarom span ik nu een kort geding aan. In eerste instantie is het niet betaalde salaris van dit seizoen de inzet, als die zaak achter de rug is gaan we kijken wat we met de rest van het contract doen.'

Vragen stellen aan onze clubwatchers? Dat kan via VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.