Van der Hoeven blijft Fortuna trouw

Fortuna Sittard vraagt geen ontslag aan voor Jochem van der Hoeven. De middenvelder, die nog beschikte over een doorlopend contract, heeft een sterk verlaagde aanbieding geaccepteerd. Daarmee is een ontslagaanvraag niet meer aan de orde. Volgens de Limburgse club wil Van der Hoeven 'in deze moeilijke tijd de club blijven steunen en volgend jaar ook aan iedereen laten zien wat hij waard is'.

De Limburgse club hoopt dat Ronald Hamming, Mischa Rook en Marcel Akerboom het voorbeeld van Van der Hoeven volgen. Het armlastige Fortuna Sittard wil door met dit drietal, maar niet onder de voorwaarden van hun huidige doorlopende contracten. Fortuna deed hun een sterk verlaagde aanbieding, maar Hamming, Rook en Akerboom laten het aankomen op de arbitragezaak.

Fortuna Sittard hoopt via de ontslagprocedure af te komen van de dure contracten. De Limburgse club heeft ontslag aangevraagd voor in totaal acht spelers. Naast Hamming, Rook en Akerboom moeten Pascal Averdijk, Dennis Krijgsman, Colin Cramb, Stijn Haeldermans en Fritz Emeran vrezen voor hun baan. De zaak dient op 2 juli.

Bekijk hier al onze video's