Van den Brom reageert op slachtofferen 'steun en toeverlaat' Haar

Reacties

RC Genk houdt (nog) het vertrouwen in John van den Brom. Maar de Nederlandse trainer zag met lede ogen aan hoe zijn assistent Dennis Haar wel werd geslachtofferd.

Van den Brom reageert op slachtofferen 'steun en toeverlaat' Haar
© Pro Shots
Sint-Eloois-Winkel
Sint-Eloois-Winkel
0 - 6
Genk
Genk

De aanhoudende tegenvallende resultaten noopten de leiding van Genk tot maatregelen. De Limburgse club besloot vast te houden aan de bekritiseerde Van den Brom maar afscheid te nemen van diens rechterhand Haar.

Van den Brom baalde van de ingreep. 'Het is natuurlijk nooit een mooi moment. Niet voor Dennis, niet voor mij. Er is wederzijds respect en het is moeilijk om hierover te praten, maar we zitten in een situatie waarin iets moet gebeuren. We moeten het tij doen keren en ik moet deze beslissing respecteren. Dat doe ik ook', zei de trainer in de aanloop naar het Croky Cup-duel met Winkel Sport.

Op voorspraak van Van den Brom was Haar naar Genk gekomen. 'We hadden bij FC Utrecht op een goede manier samengewerkt. We trokken dagelijks met elkaar op. Naast collega's waren we ook vrienden. Je weet van elkaar hoe je elkaar kan helpen en steunen. Haar was dat ook voor mij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.