Van den Berg baalt stierlijk van verpest verjaardagsfeest

Reacties

SC Heerenveen-aanvoerder Joey van den Berg kon zijn verjaardag (30) niet vieren met een overwinning op zak. In Arnhem ging hij met de Friezen met 3-0 onderuit tegen Vitesse en dat maakte de middenvelder moedeloos.

Van den Berg baalt stierlijk van verpest verjaardagsfeest

'Ze tikken je helemaal weg', pufte Van den Berg nog wat na bij FOX Sports, nadat hij was gevraagd naar zijn leidersrol. 'Ik heb me nog ingehouden, vond ik. Ik stond een paar keer op het punt dat het tot hier zat. Als de ruimtes zo groot worden dat je niet in een duel komt, kun je wel gif hebben, maar dan loop je rondjes.'

'We zijn met elf spelers en ik begrijp dat mensen van mij verwachten dat ik de ploeg op sleeptouw neem, maar vandaag zat het er ook van mijn kant niet in', vervolgde de captain zelfkritisch. 'Soms moet iemand anders dat doen. Dat hebben we vandaag nagelaten. Ik heb nog nooit zo'n slechte verjaardag gehad...'

Ook hoofdcoach Foppe de Haan baalde flink van de tweede verliespartij op rij, na de 3-1 nederlaag tegen FC Twente. 'Vitesse was op alle plekken praktisch beter. Wij waren niet goed bij de les en hadden te weinig lef', vatte de trainer van de huidige nummer elf van de ranglijst het duel in de Gelredome samen.

'Zij zijn net wat slimmer, net wat handiger, net wat vaardiger, en dan loop je altijd achter de feiten aan. Dan kun je langs de lijn of in het veld roepen wat je wil, maar dat heeft geen zin', schaarde hij zich nog achter Van den Berg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.