Van de Looi neemt debutant op in voorselectie Jong Oranje

Reacties

Erwin van de Looi heeft zondag zijn voorselectie van Jong Oranje bekendgemaakt. De groep telt 34 spelers en Godfried Roemeratoe van FC Twente is de enige die er nog nooit bij zat. De 21-jarige middenvelder kwam dit seizoen in alle zes Eredivisie-wedstrijden van de Tukkers in actie.

Van de Looi neemt debutant op in voorselectie Jong Oranje
© Pro Shots

Verder kent de selectie van Jong Oranje de bekende namen. Spelers als Maarten Paes en Jordan Teze, die eerder afhaakten vanwege een positieve coronatest, zitten er ook weer bij. Keeper Jasper Schendelaar, door AZ verhuurd aan Telstar, zit opnieuw bij de selectie omdat Justin Bijlow door bondscoach Frank de Boer bij het grote Oranje werd gehaald.

De definitieve selectie van Jong Oranje wordt op vrijdag 6 november bekendgemaakt. De ploeg van Van de Looi speelt in de komende interlandperiode EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Wit-Rusland en Jong Portugal. Tegen Wit-Rusland wordt op zondag 15 november om 14.30 uur in Almere gespeeld. Vervolgens reist Jong Oranje naar Portugal, waar op woensdag 18 november om 20.30 wordt afgetrapt. Veel druk voor die duels is er niet, want Jong Oranje heeft zich al geplaatst voor het toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland O21
Meer over Nederland O21
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.