King Zlatan is coming back, vriendin Altidore woest

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

King Zlatan is coming back, vriendin Altidore woest

• De toekomst van Zlatan Ibrahimovic (foto) is nog altijd onduidelijk. De 35-jarige Zweed is aan het revalideren van een knieblessure, maar kan inmiddels al wel weer de nodige kracht zetten. 'De King of Football is coming back', is de conclusie.

Power is nothing without control

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

'Dat is vermoeiender dan het trainersvak.'
Gertjan Verbeek is ruim vier maanden vader en heeft door zijn ontslag bij VfL Bochum even alle tijd om zich op het vaderschap te storten. Toch ervaart hij dat als een stuk zwaarder dan de voetballerij. Overigens sluit Verbeek een terugkeer in de Eredivisie niet uit, al meent hij ook in het buitenland 'nog niet klaar' te zijn. (NOS)

'Deze club wil steeds maar groter worden.'
Daryl Janmaat heeft zich op de clubwebsite van Watford uitgesproken over de ambites van de Premier League-club. Volgens de Nederlandse rechtsback moet zijn club mikken op een subtopklassering.

• Donderdag maakten we al melding van de heuse nipple-twist die Jozy Altidore in het duel tussen de Verenigde Staten en El Salvador (Gold Cup) moest ondergaan. Henry Romero was de dader. Altidore kon er na afloop wel om lachen, al gaf hij wel aan dat dat niet voor een goede bekende van hem gold. 'Mijn vriendin is woest. Ze zei: "Alleen ik mag je bijten, alleen ik mag je bij je tepels grijpen."'

• Uit de categorie hete hits uit de voetballerij!

Breel Embolo is met Schalke 04 op een Chinese toer. Hij houdt de sfeer er in ieder geval in.

• Uit de categorie hete hits uit de voetballerij!

'West Ham heeft Joe Hart, Chicharito en Marko Arnautovic gehaald. Het lijkt wel alsof ze ook om het kampioenschap willen spelen'
José Mourinho is onder de indruk van de transferzomer van West Ham United, vertelt hij op de clubsite. The Hammers zijn op 12 augustus de tegenstander van Manchester United bij de start van het Premier League-seizoen. De transfer van Arnautovic naar West Ham is overigens nog niet rond. Pablo Zabaleta is de ploeg van trainer Slaven Bilic al wel komen versterken.

Las Palmas maakte het afgelopen seizoen indruk met fris en aanvallend spel. De selectie blijkt dan ook een stuk beter in voetbal te zijn dan in honkbal.

Daniëlle van de Donk wilde in gesprek met Omroep Brabant ein-de-lijk een einde maken aan alle discussie rond haar vermeende schwalbe in het duel met de Deense vrouwen donderdagavond. De aanvallende middenvelder zei vervolgens door een ongelukkige verspreking precies wat ze níét wilde zeggen.

• Bij Team VVCS hopen transfervrije spelers zich in the picture te spelen. De sfeer zit er in ieder geval goed in.

• NAC Breda presenteerde vrijdagochtend Thomas Agyepong als nieuwste aanwinst voor het komende seizoen. De twintigjarige spits is alweer de zesde (!) huurling van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.