Bayern-spelers met 'Aziatische Vidal', harde kern voor Chinese beloften

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern-spelers met 'Aziatische Vidal', harde kern voor Chinese beloften

• Wie hebben we daar? Of het nou een geslaagde dubbelganger van Arturo Vidal is of niet, Bayern München- teamgenoten Franck Ribéry en Rafinha nemen in ieder geval graag even een kiekje met hem.

• Rafinha vermaakt zich klaarblijkelijk opperbest op de Chinese tour van Bayern, ook met David Alaba. Oordeelt u zelf over het muzikale talent van de backs.

'Het is goed voor de Bundesliga. Dit zorgt ervoor dat de concurrentie en druk groot blijft.'
• Robert Lewandowski vindt het eigenlijk wel prima dat concurrent Pierre-Emerick Aubameyang bij Borussia Dortmund blijft. (BILD)

• Een bizarre actie van El Salvador-speler Henry Romero, die voormalig AZ-speler Jozy Altidore in zijn tepel knijpt. En er vervolgens nog mee wegkomt ook...

• Het is al opvallend dat een Chinese jeugdploeg meedoet aan de Regionalliga Südwest, maar dat de mannen van China Onder-20 al een heuse groep fanatieke fans achter zich hebben staan is nog gekker. Er zijn al tienduizend fans die zich bij de groep 'ultras' hebben aangesloten op Facebook.

• Georges-Kévin N'Koudou kan zijn ogen niet afhouden van Spurs-ploeggenoot Jan Vertonghen. En de liefde is wederzijds.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.