Van de Beek keert na rampseizoen terug op training Manchester United

Reacties

Donny van de Beek is teruggekeerd op het trainingsveld van Manchester United. De Nederlander moest het EK en de start van de voorbereiding aan zich voorbij laten gaan vanwege een liesblessure.

Van de Beek keert na rampseizoen terug op training Manchester United

In aanloop naar het oefenduel met promovendus Brentford liet Van de Beek maandag zijn gezicht weer zien op Carrington. Met een grote glimlach betrad de pechvogel het trainingscomplex van Manchester United, waar hij een lang gesprek voerde met trainer Ole Gunnar Solskjaer. Door zijn kwetsuur miste de 24-jarige middenvelder de oefenduels met Derby County en Queens Park Rangers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van de Beek is bij The Mancunians uit op revanche. In zijn eerste jaar op Old Trafford moest de voormalig Ajacied genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Van de Beek kwam in totaal 36 keer in actie voor United, maar kon eigenlijk geen moment aanspraak maken op een basisplaats. Tot overmaat van ramp zette een liesblessure een streep door zijn EK.

Het is nog onduidelijk of Van de Beek wordt opgenomen in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Brentford. Manchester United oefent woensdag in eigen huis tegen de Londenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.