Van Bronckhorst ziet tennisballen en wc-rollen vliegen

Reacties

Rangers FC-fans hebben zondag tennisballen en wc-rollen ingezet om hun protesten kracht bij te zetten. Manager Giovanni van Bronckhorst was er niet gelukkig mee.

Van Bronckhorst ziet tennisballen en wc-rollen vliegen
Dundee
Dundee
1 - 2
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Van Bronckhorst keek met tevredenheid terug op het duel in Dundee, waar zondag op de valreep puntenverlies werd voorkomen (1-2). Voor de manager van Rangers waren niet de ideale omstandigheden geweest. Hij mopperde over het droge veld en zag de wedstrijd verstoord worden door protesten van fans.

De aanhang gooide tijdens de wedstrijd tennisballen en wc-rollen op het veld als protest tegen de plannen van Rangers om in november in Australië een vriendschappelijke wedstrijd tegen Celtic te spelen als onderdeel van een toernooi Down Under tijdens het WK.

'Natuurlijk is het storend, want je wil doorspelen. We hebben drie of vier keer een onderbreking gehad omdat er moest worden opgeruimd', zei Van Bronckhorst tegen Sky Sports over de fanacties. 'Ik weet dat er emoties zijn. Het is goed om die te uiten, maar er moet wel een balans zijn.'

Rangers-directeur James Bisgrove wees op de belangen van de trip naar Australië. 'Vanuit commercieel oogpunt is dit een aanzienlijke winst, zoals we nooit eerder hebben ontvangen. Daarom heeft het bestuur ook unaniem positief gereageerd op deze kans. Deelname aan dit achtdaagse toernooi levert de club evenveel op als een heel seizoen in de Schotse Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.