Van Bronckhorst ontstemd over broodje kroket etende Kramer

Reacties

Feyenoord plaatste zich donderdagavond voor de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi, maar aan het einde van het duel met Heracles Almelo ging het ook over Michiel Kramer. De spits bleef de hele wedstrijd op de bank en werd gespot met een broodje kroket (zie video onder). 

Van Bronckhorst ontstemd over broodje kroket etende Kramer

Kramer speelde dit seizoen twaalf duels, waarvan vijf als basisspeler. Inmiddels lijkt de lange spits - die twee keer het net vond dit seizoen - op minder speeltijd te kunnen rekenen, aangezien trainer Giovanni van Bronckhorst de afgelopen twee duels een beroep deed op jongeling Dylan Vente.

Van Bronckhorst - die in de catacomben een geïrriteerde indruk maakte, reageerde na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports op het bizarre moment. 'Ik heb het net meegekregen in de kleedkamer. We zullen daar morgen verder op ingaan met Michiel. Een broodje kroket is altijd lekker, maar tijdens een wedstrijd niet. Dat lijkt me vanzelfsprekend.'

Kramer kwam in de zomer van 2015 naar Feyenoord en maakte in zijn eerste seizoen nog veertien treffers in de Eredivisie. Na de komst van Nicolai Jørgensen verloor Kramer zijn basisplaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De nieuwe concurrent van Michiel Kramer looft de eerste spits van Feyenoord: 'Nicolai Jørgensen is een goede leermeester.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.