Van Bommel reageert op mogelijke komst Blind naar Antwerp

Reacties

Antwerp FC-trainer Mark van Bommel heeft maandag op zijn persconferentie gereageerd op de mogelijke komst van Daley Blind. Onlangs werd duidelijk dat de Belgische topclub concrete interesse heeft in de 32-jarige Ajacied.

Van Bommel reageert op mogelijke komst Blind naar Antwerp
© Pro Shots

Blind beschikt bij Ajax over een aflopende verbintenis, maar mag deze winter al transfervrij vertrekken. Antwerp, waar oude bekende Marc Overmars verantwoordelijk is voor het technisch beleid, zou een riant salaris over hebben voor de 99-voudig Oranje-international.

Maandag werd Van Bommel tijdens een persmoment gevraagd naar zijn mening over het eventuele aantrekken van Blind. 'Ik zou het niet erg vinden als hij komt', was de veelzeggende reactie van de trainer, die met Antwerp derde staat in de Belgische Pro League.

'Marc Overmars en ik staan constant in overleg. Iedereen kijkt rond op de markt. Ik verwacht wel dat we iets gaan doen', citeert Het Nieuwsblad Van Bommel tijdens zijn persconferentie. De trainer speelt dinsdag met Antwerp tegen Standard Luik in de Croky Cup.

Meer D. Blind
Meer over D. Blind
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.