Van Bommel promoveert Sadílek naar A-selectie

Reacties

Michal Sadílek is bij PSV overgeheveld naar de A-selectie. De negentienjarige middenvelder is in de ogen van trainer Mark van Bommel klaar voor de stap.

Van Bommel promoveert Sadílek naar A-selectie

Sadílek trainde al langer mee met de hoofdmacht, maar behoort vanaf nu definitief tot de A-selectie. Zijn ontwikkeling is reden voor Van Bommel om de Tsjech over te hevelen. 'Bij PSV Onder-19 was hij mijn aanvoerder en in het kampioensteam was hij één van de drijvende krachten. Het maakt hem niet uit of hij bij Onder-19, Jong PSV of het eerste elftal speelt. Hij snapt het voetbal en doet er alles aan om te winnen. Dat is een groot compliment naar hem toe', zei de trainer op de clubwebsite.

De stap naar de A-selectie volgt op zijn deelname aan het trainingskamp in Qatar. Dat hij mee mocht was geen verrassing geweest, zo vertelde Sadílek tegen VI. 'Ik heb in vier wedstrijden voor de winterstop gespeeld, dus ik had het wel een beetje verwacht. Dat het nu zo snel gaat, verrast me ook niet heel erg. Ik werk namelijk altijd keihard, geef iedere training alles en ik doe daarnaast extra dingen voor mezelf.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.