Van Bommel onzeker over meespelen Lozano tegen Haugesund

Reacties

Mark van Bommel weet nog niet of hij donderdag tegen FK Haugesund een beroep kan doen op Hirving Lozano. De aanvaller heeft te maken met een blessure én transferperikelen.

Van Bommel onzeker over meespelen Lozano tegen Haugesund

Lozano wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Napoli en maandag werd bekend dat de onderhandelingen zijn geopend. PSV hoopt dat de 24-jarige Mexicaan meer oplevert dan Memphis Depay, die in 2015 voor 34 miljoen euro werd verkocht aan Manchester United. De gewenste transfersom lijkt geen probleem te zijn voor Napoli.

Naast de onzekerheid over zijn toekomst is er ook nog de voetblessure die Lozano zondag opliep tegen ADO Den Haag. Van Bommel gaf na afloop aan dat de blessure volgens hem niet ernstig was, maar Lozano kon dinsdag niet met de groep meetrainen. Op de persconferentie van woensdag wilde Van Bommel niet aangeven of Lozano woensdag wél weer zou meetrainen.

De coach benadrukte dat hij zich niet druk maakt over de vele verhalen over Lozano en wacht geduldig af wat er gaat gebeuren met de aanvaller. Of Chucky er donderdag bij is of niet, is afwachten. Het is dus mogelijk dat Lozano zijn laatste duel voor PSV reeds gespeeld heeft.

PSV verdedigt donderdag in eigen huis een 1-0 voorsprong tegen Haugesund. Als PSV deze voorsprong over de streep trekt wacht in de play-offs Apollon Limassol of Austria Wien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.