Van Bommel mocht bondscoach Van Basten niet

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Bommel mocht bondscoach Van Basten niet

'Ik heb tien, vijftien trainers gehad, en je kan het niet met iedereen goed vinden. En met Marco was het gewoon niet goed.'
 • Mark van Bommel zat zondag bij het Ziggo Sport-programma Rondo tegenover Marco van Basten. Hun moeizame bondscoach-international-relatie, die uiteindelijk in 2006 leidde tot het bedanken voor Oranje door Van Bommel, kwam daarbij ook aan de orde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben er niet van overtuigd dat Ole Gunnar Solskjaer de sleutelbeslissingen neemt bij Manchester United. Ik kom tot die conclusie na de laatste transferwindows. Donny van de Beek kan me bekoren, maar United had geen andere nummer tien nodig vanwege het succes van Bruno Fernandes. Heeft Solskjaer wel zijn zegje gedaan over de komst van Van de Beek?' • De Schotse oud-international en huidig analyticus Graeme Soeness zet zijn vraagtekens bij de invloed van manager Solskjaer. (The Times)

• Net als bij alle andere Eredivisie-wedstrijden mochten er ook bij FC Emmen - Feyenoord geen supporters naar binnen, maar de sfeer zit er tijdens het duel aan De Oude Meerdijk toch heel aardig in. 

Wout Brama maakte zaterdagavond een weergaloze goal in de thuiswedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle. Zijn oude ploeggenoot Arnold Bruggink, zaterdag bij het duel aanwezig als analist van FOX Sports, wist niet wat hij zag. 'Dat noemen ze dan goede analisten', knipoogde Brama zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie.

Danny Koevermans (42), Alfio Basile (77), Mark Hughes (57), James Ward-Prowse (26), Darije Kalezic (51), Clyde Wijnhard (47), Elbekay Bouchiba (42), Yanic Wildschut (29) en Milos Krasic (36) zijn maar wat blij dat de maand november is begonnen, want op dag één vieren zij hun verjaardag. Van harte, heren! 

• In de geschiedenis werd er op 1 november ook regelmatig prachtig gescoord. Wat te denken van deze goals van Leonardo (1 november 1995) en James Rodríguez (1 november 2014)? Lekker hoor!

• En ook bij PSV hebben ze goede herinneringen aan 1 november. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.