Van Bommel grapt: 'noodrentree' bij Wolfsburg door schorsing niet mogelijk

Reacties

Het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel speelt woensdag tegen Holstein Kiel zijn derde wedstrijd van deze oefencampagne, maar om uiteenlopende redenen is de spoeling dun.

Van Bommel grapt: 'noodrentree' bij Wolfsburg door schorsing niet mogelijk

Vanwege het ontbreken van Maximilian Arnold, Aster Vranckx, Xaver Schlager en Josuha Guilavogui is met name de positie van verdedigende middenvelder onderbezet. Daarop stelde Kicker Van Bommel de vraag of hij zelf niet beschikbaar is voor het oefenduel. Met het geheugen van de 79-voudig international blijkt echter weinig mis. 'Ik ben nog geschorst, want ik kreeg in mijn laatste wedstrijd twee gele kaarten.'

Daarmee refereert Van Bommel aan het uitduel van PSV met FC Twente op 12 mei 2013. Scheidsrechter Danny Makkelie stuurde de Limburger in zijn laatste wedstrijd als profvoetballer met een rode kaart van het veld. Inmiddels kan Van Bommel wel lachen om het einde van zijn loopbaan. 'Normaal lichaamscontact…', memoreerde hij met een knipoog.

Van Bommel is zijn avontuur bij VfL Wolfsburg met wisselend succes begonnen. De Champions League-deelnemer won met 2-1 van Erzgebirge Aue, maar ging vervolgens verrassend onderuit tegen Hansa Rostock (0-3).

Lees hier alles over de eerste weken van Mark van Bommel als trainer van VfL Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. van Bommel
Meer over M. van Bommel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.