Van Bommel gaat PSV leiden bij vertrek Cocu

Reacties

Zodra Phillip Cocu zijn handtekening heeft gezet bij Fenerbahçe, wordt Mark van Bommel de nieuwe trainer van PSV en de verwachting is dat hij Bert van Marwijk aan zijn zijde krijgt met een rol binnen de technische staf.

Van Bommel gaat PSV leiden bij vertrek Cocu

Beiden zijn nu actief als assistent en bondscoach van het Australische nationale elftal tijdens het WK in Rusland, maar zullen daarna dan bij PSV aan de slag gaan als opvolger van Cocu die momenteel de laatste plooien gladstrijkt met Fenerbahçe. De Turkse topclub heeft de trainer van PSV aan het twijfelen gebracht. Cocu is na vijf seizoenen toe aan een nieuwe uitdaging, maar wachtte op de juiste kans.

Van Bommel geldt intern bij PSV al heel lang als de ideale kandidaat voor het hoofdtrainerschap. Hij bouwde zijn carriere zorgvuldig op, trainde afgelopen seizoen PSV Onder-19 met wie hij kampioen werd en assisteerde Van Marwijk bij Saoedi-Arabië en nu Australië. Ook bij The Socceroos staat Van Bommel er goed op. De spelers roemen zijn inbreng tijdens trainingen en tactische besprekingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.