Van Bommel en Antwerp gaan voorlopig verder zonder recidivist Nainggolan

Reacties

Radja Nainggolan maakt voorlopig geen deel meer uit van de A-selectie van Antwerp, die geleid wordt door Mark van Bommel. The Great Old maakte dat bericht maandagavond bekend op de clubwebsite. De druppel was de e-sigaret waarmee de middenvelder zondagmiddag tijdens de wedstrijd tegen Standard Luik werd gesignaleerd.

Van Bommel en Antwerp gaan voorlopig verder zonder recidivist Nainggolan
© Pro Shots

De oudste profclub van België gaf een korte verklaring op de clubwebsite. 'RAFC heeft vandaag een gesprek gehad met Radja Nainggolan over zijn algemeen functioneren en over hoe bepaalde gedragingen afstralen op de club en de spelersgroep. De club heeft beslist om Radja voor onbepaalde tijd uit de A-kern te zetten. Er zijn ook duidelijke afspraken gemaakt over wat onze club wel en niet van haar speler verwacht. Speler noch club zullen hierover verder commentaar geven.'

Sinds Nainggolan terugkeerde bij Antwerp, heeft hij al vaker voor krantenkoppen van de verkeerde soort gezorgd. Er loopt nu een gerechtelijk onderzoek naar hem voor rijden zonder rijbewijs, waar hij vorige week nog voor werd opgepakt. Dat papiertje was hem eerder afgenomen omdat hij met te veel alcohol in zijn bloed door de stad reed. Na het voorval met de e-sigaret in een stadion, waar roken niet is toegestaan, is de maat vol. Nainggolan is voorlopig geen deel meer van de A-selectie van de club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.