Van Anholt lijkt vertrek te kunnen vergeten

Reacties

Hoewel Pele van Anholt de hoop nog niet helemaal heeft opgegeven, lijkt de rechtsback komend seizoen toch in Heerenveen te voetballen. De 23-jarige verdediger, van wie het contract nog twee jaar doorloopt, diende vorige week een transferverzoek in.

Van Anholt lijkt vertrek te kunnen vergeten

De Fries kan zich verbeteren in Nederland, maar afgelopen maandag kreeg de voetballer van technisch directeur Hans Vonk te horen dat hij de club nu niet mag verlaten. 'Daar baal ik van, al snap ik de opstelling van Heerenveen ook wel', reageert van Anholt.

Van Anholt: 'Misschien gaat het alsnog door, als de club waar het om gaat een hoge transfersom wil betalen. Ik heb mijn hele leven bij Heerenveen gespeeld en ik was klaar voor een nieuwe stap. Die prikkel heb ik nodig, het voelt soms alsof ik alles bij Heerenveen op de automatische piloot doe. Bovendien vind ik dat de samenstelling van de selectie niet in orde is. Daardoor word ik heen en weer geslingerd in het elftal. Dat maakte me niet echt happy. Tegen de trainer heb ik gezegd dat ik liever niet meer op het middenveld wil spelen omdat ik me op de backpositie wil richten. Als er geen transfer komt, gaat bij mij de knop om en zal ik alles geven. Maar stille hoop houd ik nog wel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.